• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Motiveren kan je leren

‘Motiveren kan je leren’ geeft leerkrachten inzicht in de motivatie van hun leerlingen, én van zichzelf.

Een interactieve workshop

Je klas motiveren en gemotiveerd houden

Via de zelfdeterminatietheorie van Ryan en Deci gaan we op zoek naar de basisingrediënten van motivatie (Competentie-Verbondenheid-Autonomie), die we toepassen op concrete situaties. Via een tussenstop met afgebakende casussen komen we tot een methodiek die kant-en-klaar kan toegepast worden in je school én klas.

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.