• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Open blik op diversiteit

Breng via spel het gesprek over diversiteit op gang.

Een interactieve workshop

Op een constructieve manier omgaan met diversiteit

In deze workshop word je je bewust van diversiteit in de school, om er op een constructieve manier mee aan de slag te gaan. Op basis van een theoretisch kader en verschillende spelen brengen we het gesprek rond culturele diversiteit op gang.
De basisprincipes van diversiteit komen op een ervaringsgerichte manier aan bod.

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.