• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Serious games, ook voor leerkrachten

Serious games hebben door hun ervaringsgerichtheid een hoog motiverend en uitdagend karakter. Informatie opgedaan via spel blijft beter bij, wordt beter verwerkt en begrepen dan pure informatieoverdracht. Het brengt het beste van actief en ervaringsgericht leren samen.

Een interactieve workshop

Al lerend spelen & al spelend leren

Serious games: de ideale vormingsmethode dus om het beste uit een leerkrachtengroep te halen. De Aanstokerij zet verschillende spelen in om teams in beweging te zetten of aan het denken te zetten: communicatie en samenwerking, talenten en competenties, veranderingsprocessen, duurzaamheid, diversiteit, … Een workshop boordevol ideeën om in te zetten op de volgende pedagogische studiedag.

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.