• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Verbindend communiceren via eenvoudige, krachtige en speelse tools

Krijg meer inzicht in communicatief gedrag, de gevoelens en behoeften die erachter schuilgaan en overstijg zo interpersoonlijke verschillen en weerstand.

Een interactieve workshop

Belemmerende factoren in communicatie herkennen

We vertrekken vanuit het (h)erkennen van emoties en behoeften via verschillende tools en theorieën. Door meer inzicht te krijgen in de gevoelens van anderen en de behoeften die erachter schuilgaan, zal je zelf ook sterker in je schoenen staan en beter in staat zijn om eerlijker te communiceren over jouw gevoelens en behoeften. Krachtige, speelse tools zorgen ervoor dat jouw communicatie werkt!

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.