• Marketing Autorisatie

    EDUC Days zal de informatie op dit formulier gebruiken om contact met u op te nemen en u van updates en commerciële informatie te voorzien. Vertel ons alstublieft hoe u gecontacteerd wilt worden:

  • U bent vrij om op elk moment uw mening te veranderen door te klikken op de link « Afmelden » onderaan de pagina van elke e-mail die u van ons ontvangt of door rechtstreeks contact met ons op te nemen via valerie.sneyers@educdays.be. We zullen uw informatie met respect behandelen. Voor meer informatie hierover, aarzel niet om onze website te bezoeken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Home > Op het programma > Conferenties > Wereldburgerschapseducatie via spel

Diversiteit, duurzaamheid, migratie, … Je leerlingen worden elke dag geconfronteerd met de thema’s uit wereldburgerschapseducatie, maar hoe ga je in de klas om met mogelijke polarisatie en controverse?

Een interactieve workshop

Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen in de klas

Spel is een ideale vormingsmethode om maatschappelijke thema’s bespreekbaar te maken en je groep op een ongedwongen manier aan het denken te zetten over de SDG’s.

Toevoegen aan mijn favorieten

Plan je bezoek. Voeg conferenties en exposanten toe aan je favorieten. Neem je overzicht mee naar de beurs. Zo ben je helemaal voorbereid.